Welkom bij Kapsalon van Tongeren. Wij zijn jouw kapsalon in Leiden en Zoetermeer waar heren, dames, jong en oud langskomen voor eigenlijk alles wat met haar te maken heeft. Bij ons draait alles om kwaliteit zonder poespas en een ontspannen sfeer.

Kapsalon Leiden en Zoetermeer

Of je nu een verfrissend nieuw kapsel wilt, je haar wilt laten verwennen met de beste verzorgingsproducten of op zoek bent naar haarverlenging, alles is mogelijk.

Onze collega’s hebben jarenlang ervaring en zijn ook gespecialiseerd in extensions en tape extensions van het top merk Great Lengths. Ook voor Hairweaves ben je bij ons aan het juiste adres.

Haarproblemen voor dames en heren

Maar heb je last van hoofdhuidproblemen zoals psoriasis, eczeem of andere haarproblemen? Geen zorgen! Door een haar & hoofdhuid analyse kunnen wij je van deskundig advies voorzien en helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Dus, of je nu toe bent aan een nieuwe look, je haar wilt verwennen met de beste producten, of advies nodig hebt voor hoofdhuidproblemen, bij ons ben je aan het juiste adres! Kom langs, laat je vrijblijvend adviseren en ervaar zelf onze no-nonsense benadering van kwaliteit en gezelligheid.

Bij onze kapsalon werken we uitsluitend op afspraak, maar als je toevallig langskomt en er is nog ruimte beschikbaar, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl we je voorzien van deskundig en professioneel advies.

© 2023 Haarhuis van Tongeren