Al meer dan tachtig jaar is Haarhuis van Tongeren een bekende naam in Leiden en Zoetermeer. De kapsalon is oorspronkelijk opgericht door de grootvader van Sander van Tongeren. Later namen zijn vader en oom de leiding van het bedrijf over, en tegenwoordig staat Sander zelf aan het roer.

De kapsalons bieden niet alleen luxe knip & was stoelen maar ook een ruime winkel met hoogwaardige kappersproducten en een apart atelier. Hier wordt discreet zorggedragen voor het aanmeten van haarwerken.

Kapsalon voor dames en heren

Bij Kapsalon van Tongeren staat de klant centraal in een moderne omgeving.
Ons ervaren personeel beschikt over vele jaren knipervaring, waardoor we diverse haarstijlen en wensen moeiteloos kunnen realiseren.

Om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en technieken, gaan onze collega’s regelmatig op cursus. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Wat onze kapsalon onderscheidt, is de focus op minder bekende merken, zoals Lakmé, dat zich volledig richt op de gezondheid, schoonheid en verzorging van het haar. Dit merk biedt een uitgebreid en overzichtelijk assortiment waarmee de salons volledig kunnen functioneren. Onze vernieuwde verzorgingslijn is recentelijk vernieuwd en vegan-based.

Wij streven altijd naar hoogwaardige producten die waarde toevoegen aan onze kapsalons. Ons doel is om iets unieks te bieden en de trends in de markt nauwlettend te volgen. Daarnaast leggen we de nadruk op uitstekende service, waarbij de klant al meer dan tachtig jaar op de eerste plaats staat.

Wil je een afspraak inplannen? Klik dan hier.

Heren en dames haarwerken

Wij verwelkomen een diverse groep mensen in onze kapsalon. We staan regelmatig klaar voor mensen die bijvoorbeeld een chemokuur ondergaan, maar er zijn talloze oorzaken voor verminderde haargroei en zowel gedeeltelijke als volledige kaalheid.
Of het nu gaat om dunne plekken door littekens, brandwonden, genetische aanleg, tijdelijke verschijnselen door medicatie, stress of operaties, wij zien en begrijpen diverse haaruitdagingen.

Met onze expertise helpen we de meeste mensen om met hernieuwd zelfvertrouwen de wereld tegemoet te treden. Als een van de weinige salons in Nederland beschikken we over twee eigen ateliers in Leiden en Zoetermeer, waar we op maat gemaakte haarwerken maken en zelf reparaties uitvoeren.

Het valt op dat mannen steeds vaker kiezen voor natuurlijke haarwerken in plaats van bijvoorbeeld een transplantatie, vooral bij toenemende kaalheid. Een haarwerk biedt simpelweg een mooier, dichter en duurzamer resultaat. Met moderne oplossingen kun je zorgeloos sporten en naar buiten gaan, zonder angst voor wind of regen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met een haarwerk? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren door onze haarspecialisten.

© 2023 Haarhuis van Tongeren